Zastava Srbije Zastava Engleske

TANK MONT

TankmontReference

Main section

Tankmont

O nama


Privredno društvo „Tankmont” d.o.o. nastalo je 2005.godine kao naslednik firme „Metal Montaža". Osnivač "Tankmont"-a, Ćuković Ostoja, uložio je ogromnu energiju i znanje da bi stvorio zdrave temelje naše firme, a nas uveo u poslovni svet koji ceni poštenje, kvalitet i odgovornost.

Poslovanje kompanije se od samog početka oslanja na znanje, stručnost i entuzijazam mladih inženjera ali i na iskustvo mnogobrojnih zaposlenih. U skladu sa početnom orijentacijom razvijaju se ciljevi, planovi i programi organizacije.

Strategija razvoja je usmerena ka pozicioniranju kompanije kao lidera u regionu u oblasti izgradnje i montaže čeličnih konstrukcija, a naročito vertikalnih cilindričnih rezervoara koji su namenjeni za potrebe skladištenja nafte i naftnih derivata. Iako veliki broj projekata ostvaruje na domaćem tržištu i tržištima u regionu, treba istaći da značajan deo svoje delatnosti kompanija obavlja na Ruskom tržištu, gde ostvaruje saradnju sa velikim investitorom „Velesstroj”-em.


U cilju proširenja asortimana usluga i radi prilagođavanja savremenim uslovima privređivanja 2010. godine unapredili smo svoju delatnost i izgradili sopstveni pogon za predfabrikaciju čelične konstrukcije. Pogon je opremljen savremenom tehnologijom za obradu, montažu i zavarivanje svih tipova konstrukcije. Kao rezultat nastojanja da svoje poslovanje učini sveobuhvatnijim sada se na lokaciji Stari Banovci nalazi kompleks koji čine proizvodna hala i poslovno stambeni objekat za smeštaj naših zaposlenih.


Dalje unapređenje kvaliteta naših proizvoda i usluga nastavljeno je 2010. godine procesom uvođenja integrisanog sistema menadžmenta standarda "ISO 9001", "ISO 14001" i "ISO 45001" za koje smo početkom 2011. godine dobili sertifikate o ispunjenosti svih potrebnih uslova. Za izvođenje radova na kapitalnim objektima rezervoara i cevovoda kvalifikovali smo se dobijanjem licence И031М1.


Politika firme, njena misija i vizija, zasnovane su na principima visokog kvaliteta proizvoda i usluga, kratkim i uvek poštovanim rokovima, operativnom efikasnošću, konkurentnošću na cenovnom planu i, iznad svega, poštenom i korektnom poslovanju. Zahvaljujući ogromnoj uloženoj energiji, „Tankmont” se izdiferencirao kao jedna od vodećih kompanija na tržištu o čemu najbolje svedoče:


„Tankmont” je savremeno orijentisana organizacija koja je sposobna za ostvarivanje visoke produktivnosti i efikasnosti u najrazličitijim okruženjima i uslovima poslovanja, uz pomoć fleksibilnih i dobro obučenih kadrova, ostvarujući na taj način principe kvaliteta, pouzdanosti i konkurentnosti.